Дневен хороскоп за 8 септември: Овни, ще ви направят предложение!

Дневен хороскоп за 8 септември: Овни, ще ви направят предложение!

Овен

Вашият интимен партньор би могъл да ви отправи някакво изненадващо предложение днес. Обмислете сериозно, тъй като в крайна сметка предложението може да не е толкова лоша идея, което може да ви донесе удовлетворение.

Днес звездите ще завишат вашата ефективност. Може би, ще бъдете в кондиция и ще поемете повече отговорности. Като цяло ще бъдете по-спокойни на работното си място.

През този ден, не трябва да харчите повече пари, отколкото можете да си позволите, защото звездите подсказват, че трябва да проявите повече сдържаност.

Телец

Лесно ще се разстройвате от някои дребни недостатъци на партньора си днес. Просто се успокойте и тези неудовлетворения ще отминат до няколко дни.

Разпределете работните си ангажименти още от сутринта и си осигурете помощници сред колегите ви, за да се справите с купищата документация.

Успешен ден във финансово отношение особено, ако работите с партньори от чужбина. Ще прекарате не малко часове в разговори, но в крайна сметка ще сте удовлетворени от крайния резултат.

Близнаци

Има вероятност да направите добро впечатление на някой, от когото сте привлечени. Опитайте се да изразите истинските си чувства, така че да видите началото на едни страстни и трайни отношения.

Очаква ви успешен, но натоварен и динамичен ден. Графикът ви вероятно ще е препълнен от срещи с клиенти и бизнес партньори,  и прочие, и прочие. Свиквайте с динамиката.

Шансът ще бъде определено на ваша страна. Каквото и да направите днес, независимо дали е свързано с инвестиции или покупки, ще се  увенчае с успех.  Възползвайте се от звездното  разпределение, което ви предлага тези чудесни възможности.

Рак

Има вероятност през този ден да предадете сърце и душа на някой специален за вас човек. Въпреки това, ще са необходими смели инициативи от ваша страна, за да направите такава дръзновена стъпка.

Възможно е да се сблъскате с някои проблеми и капризни клиенти днес. Спазвайте правилата на фирмената ви политика и се придържайте към тях.

Въпреки че спестяванията ви нарастват с много бавни темпове, вероятно ще сте доволни от себе си, тъй като за вас това е събитие, да имате някой лев на страна. Продължавайте в същия дух.

Лъв

Брачните двойки може да прекарват много качествено време помежду си този ден. Двойките, които планират своята сватбена церемония, трябва да изчакат по - приветливо планетарно разположение.

Няма причини да се тревожите днес. Работете като независима личност и изявете своята индивидуалност, разчитайки единствено на собствените си знания, умения и таланти.

Забавете темпото, с което харчите пари и се погрижите за кредитните си вноски или заеми. Платете сметките и неотложните разходи, за да сте спокойни в следващите дни.

Дева

Връзката ви може да претърпи известни трусове през този ден. В ситуации е препоръчително да не натискате нещата  прекалено много. Дайте си време докато отминат тези тектонични събития.

Има вероятност за преки конфронтации с колеги или някои от вашите шефове. Прегледайте добре работните си проекти, за да не изпаднете в конфузна ситуация.

Днес едва ли ще разполагате с много излишни пари, за да пилеете за разни дребни артикули.  Ако нямате неща, от които спешно се нуждаете, си спестете времето от излишни харчове.

Везни

За онези от вас, които вече са семейни, може да им се наложи да обърнат внимание на нуждите на брачният си партньор, за да избегнат евентуални недоразумения.

Препоръчително е да избягвате всякакви конфликти на работното си място. Оценете по стойност и достойнство онези ваши колеги, които са ви помогнали за успехите ви в професионален план.

Ще успеете да покриете всичките си разходи, без да се притеснявате,  дали ще ви стигнат парите за най-необходимите неща. Поемете допълнителни ангажименти, дори на пръв поглед да ви се струва, че печалбата е много малка.

Скорпион

Бъдете така добри да не се заяждате с половинката си с или без повод. Думите ви биха могли да бъдат пагубни при един неоснователен спор с вашата половинка. Не е изключено в такива случаи да се стигне до раздяла.

Днес, може да се заемете с почистване и освежаване на офисът, в който работите. Подредете си всички  документи и се отървете от ненужното.

През този ден, може да извършите добри инвестиции с премерен риск,  които ще ви донесат значителни печалби. Бъдете предпазливи и най-вече запознати с необходимите договори, преди да вложите значителна сума пари.

Стрелец

Денят ще бъде много благоприятен за любовния ви живот, тъй като ще видите някои положителни развития. Един от вашите близки приятели може да прояви романтичен интерес към вас.

Ако сте положително настроени и очаквате чудесни предложения за проекти, по които да работите, то определено ще ги получите. Това, което съдбата ще ви поднесе е отражение на вашите желания и очаквания.

Доверете се на разумът си при вземането на решения за всичко, което е свързано с пари. Не позволявайте на емоциите ви да замъглят преценката ви и да вземете импулсивни решения.

Козирог

Днес може да откриете, че имате много време, за да споделите с партньора си някои съкрови, които ви терзаят. Възползвайте се максимално от тези моменти на откровение, да се превърнете в амвон на духовно признание.

Не разчитайте на колегите ви да разчистят на мястото, където работите. Свършете черната работа, макар и без помощ, за да може да работите в красива и уютна обстановка, където да творите.

Ако вече сте си изплатили всички дългове, може спокойно да помислите какви стъпки да направите, за да осъществите целите си. Насочете се към рационалните си идеи, ще ви донесат добри парични резултати.

Водолей

Има вероятност някой да се появи сред вашите близки приятели или на работното ви място. Нищо чудно да бъдете прелъстени днес. Дръжте очите си отворени, тъй като това може да е човекът, който най-малко очаквате.

Изглежда, справянето с работните задачи може би ще ви извади от равновесие. Това може да се дължи на отказ от ваш колега или колеги, които няма да проявят особено разбиране към вас.

Днес, ще ви е трудно да постигнете баланс във финансовите дела. В семеен план има вероятност вашият бюджет да бъде нарушен от неправилно планиране.

Риби

Някои скорошни напрежения във вашия романтичен живот може да се облекчат през този ден и ще си отдъхнете. Не бъдете прекалено строги към себе си, тъй като всички правим грешки.

Ако сте обидили или засегнали някой ваш колега, то днес той или тя може да избухне и да ви отмъсти по начин, по който изобщо не сте и предполагали. Няма кой да вините, освен себе си, така че се извинете.

Има вероятност да се натъкнете на неблагоприятни предложения за стартиране на партньорски бизнес. Отложете всякакви такива планове, които са заложени от вас за този ден.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

 

 

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Очаквайте вашият любим да бъде покорен и силен, доверчив и критичен,
Овен Венера може да ви срещне с някой много привлекателен човек, който да
Овен През този ден ще усетите, че никой не би могъл да пречупи вашата
Овен Многото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе
Овен Бъдете внимателни, тъй като има вероятност партньорът ви да бъде
Овен Днес може да осъзнаете, че е време за промяна в любовния ви живот и