Овен

Самотните да имат предвид, че едно обвързване не е лесна работа, изисква прекалена отговорност и време. Затова трябва да бъдете много внимателни, какво обещавате за една бъдеща връзка. Не се привързвайте твърде много, това може да е подходящ момент, да се дистанцирате при липса на сигурност от ваша страна.

Днес, вероятно ще ви се наложи да разберете, че сте главна част от голям екип, но не очаквайте да получите лични благодарности за работата, която вършите.

Вероятно, ще се сблъскате с някои финансови проблеми днес и гасенето на „пожара“ с вода няма да е особено ефективно. Може да се наложи да вземете малък заем, за да удържите пламъците.

Телец

Изявете на глас чувствата си с подкрепата на доброто разположение на планетите днес. Не бъдете срамежливи и сдържани през този ден.

Днес може да ви се наложи да си сътрудничите и да работите повече с колегите ви един екип. Не пренебрегвайте идеите на другите.

Както знаете, времето е пари, така че не губете и минута в неща, които няма да ви донесат приходи. Насочете енергията си в посоката, която води към източника на парите ви.

Близнаци

Денят е благоприятен да опитате вашето духовно израстване в любовта. Бъдете разумни и не използвайте клиширани фрази, това може да отегчи любимият човек. Ако се наложи покажете себе си отвъд границите на възможностите си, това определено ще направи впечатление.

Вероятно, ще се сблъскате с доста удари и проблеми в работен план. Някои неочаквани събития може да ви извадят извън равновесие. Макар и трудно, навярно ще намерите начин да се справите.

Водете отчетните документи в семейния ви бюджет и стриктно се придържайте към определените суми в отделните пера. Така ще запазите финансовата си стабилност за по-дълго време.

Рак

Има вероятност днес да сте доста изнервени и раздразнителни, което определено ще повлияе негативно на общуването с партньора ви. Ще се наложи да сте по-сдържани и търпеливи.

Днес ще можете да дишате спокойно, най-вероятно  дразнителите ще бъдат в отпуск и няма да бъдете под емоционален стрес. Така че пригответе се за един ползотворен работен ден. Само бъдете бдителни преди започването на работния процес, както и след излизане от работното ви място, има опасност от инциденти.

Всички разходи, които ви стоят над главата, може да ви доведат до нервна криза. Започнете с разходите за здраве и постепенно плащайте за най-належащите ви сметки и неща свързани с работата ви.

Лъв

Срещите с нови лица може да бъдат благоприятни за създаване на добри приятелства за тези от вас, които са самотни. В началото може да имате твърде високи очаквания, затова първо опознайте човека до вас, преди да му се доверите напълно.

Денят е благоприятен в работната сфера. Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите по-възрастни колеги, може да ви помогнат да решите някои сложни проблеми.

Не се отпускайте много в разходите за забавления, излизания с приятели и често хранене навън. Ако даденото излизане няма да ви донесе комуникация с бизнес партньори или е събитие, на което да завържете полезни контакти, то спокойно може да го отмените.

Дева

Наличието на обич ще бъде сложно, тъй като мислите на потенциалния ви партньор ще са на друго място. Ще се наложи да проявите търпение, което всъщност е добродетел.

Денят ви вероятно ще бъде изпълнен с много забавления и драми на работното място. Дръжте по възможност курс към златната среда и повече практичност, отколкото емоции.

Има много начини, по които може да се сдобиете с качествени неща за малко пари. Търсете и проучвайте добре и ще се изненадате на какви находки може да попаднете.

Везни

Чудесен ден за любов, романтика и още нещо. Ще имате възможността да общувате открито с партньора си. Споделете притесненията или радостите си, подобна  изповед ще вдъхне още повече доверие от страна на партньора спрямо вас.

Наблюдавайки споровете на някои ваши колеги, може да научите някои истини и доста полезни съвети, как да се справяте с трудни клиенти например. Не взимайте страна, а просто бъдете пасивен слушател.

Ако наскоро сте имали повече разходи, днес ще знаете как и от какво да се лишите, за да балансирате липсите. Следвайте  принципите си в харченето и спестяването, и скоро няма да имате тревоги за парите ви.

Скорпион

Клюките по адрес на вашият партньор може да се разпространят много бързо днес, особено, когато не са от надежден източник. Най-добре поговорете с партньора си за това, преди да си правите прибързани заключения.

Денят ще премине относително добре в работен план. Ще има време за спокойствие и време за раздори, време за конфликти и време за помиряване. Препоръчително е да не се опитвате да се справите с повече от една задача, така само ще предизвикате неуспехът. За някои от вас, този ден ще остане завинаги в спомените ви, било за добро или за зло.

Днес, може да станете жертва на измама, така че четете добре дребният шрифт на всеки един документ, който подписвате. Ако носите очила, не ги забравяйте, тъй като ще имате нужда от тях.

Стрелец

Възможно е да има някои разногласия при семейните двойки, но вероятно разумът ще надделее и денят ще мине относително гладко. Влюбените да се готвят за пътешествие, което ще ги обедини един към друг. Романтичното пътуване може да се осъществи и в някой парк, така ще се насладите на приятно уединение.

Ако по някаква причина се окажете в центъра на някакъв конфликт, трудно ще се измъкнете. Не налагайте мнението си и бъдете по дипломатични.

Днес може да сте доста стресирани и ще ви е трудно да мислите за пари, договори и финансови сделки. Ако е възможно отложете подписване на документи и изчакайте някой по-благоприятен момент за това.

Козирог

Изглежда, че самотните ще имат шансът да срещнат някой,  който вероятно ще играе важна роля в една бъдеща любовна връзка. И не забравяйте, че дори една нежна, красива дума тежки порти отваря.

Идеите и вдъхновението ще идват отвсякъде и от всичко. Днес нищо няма да е в състояние да ви спре да изпълните плановете си. Работете все така ентусиазирано и ще се радвате на завидни резултати в работата ви.

Бъдете изключително внимателни с разходите днес. В случай, че имате предостатъчно направени покупки в миналото, не ви оправдава да ги захвърлите из тъмните гардеробни потайности. Би било лудост да разходвате излишни пари за нови „жертвени“ облекла.

Водолей

Половинката ви може да не отвърне със същите чувства, които вие изпитвате през този ден. Отнесете се тактично в такава ситуация и нека думите ви да не бъдат раними. Очаквайте изненади, каквото и да означава това. 

Разположението на планетите ще ви предостави шанса да се справите с всичко по най-ефективния начин на работното място. Вероятно, ще допуснете грешки, не се притеснявайте, имате необходимата енергия, въпреки всичко. 

Денят вещае да бъдете финансово независими. Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов просперитет, така че без притеснения смело напред за инвестиции и важни, необходими покупки. 

Риби

Отделете още повече време на половинката си, въпреки натовареният си график. Вашият партньор ще приеме това като невероятен жест. Днес е идеалното време да се сближите един към друг в семейството или във връзката ви. 

Възможно е някои ситуации на работното място да ви смутят. Това определено ще създаде хаос в мислите и много от плановете ви може да се объркат. Бъдете в кондиция, защото почти всяко вземане на решение ще се окаже проблематично. 

Днес, може да си позволите да се поглезете с някоя по-скъпа и качествена вещ, от която имате нужда. Насладете не лукса да притежавате нещо марково и стилно. 

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.