Любовта намира път към нас по най-неочаквани начини, а понякога и в не съвсем подходящи обстоятелства. И тъй като този ураган от емоции никога не пита, ето кои зодии ще бъдат връхлетени от него.

Близнаци

Близък до вас човек ще се превърне от приятел в нова любов. И двамата ще бъдете разочаровани от някого и споделянето на тези емоции ще ви сближи по необикновен начин. В началото всичко ще започне невинно, но комуникацията в социалните мрежи ще се задълбочи и към края на месеца може да има физическо развитие на съвсем ново ниво.

Рак

Чувствате се самотни и сякаш имате силна емоционална нужда от човек до себе си. Който търси - намира, са казали хората. Вие добре знаете, че ви е време за нова любов, защото каквото и да ви е отдалечавало от тази цел, вече е в историята. Е, точно това ви и очаква.

Стрелец

Приятелите все ви казват, че ви е време за по-сериозните стъпки в живота. Макар и на шега, тези думи сякаш ви „влизат под кожата”, защото в крайна сметка не всичко в този живот зависи от вас. И все пак, съдбата си знае работата. Всичко в живота ви ще се развие толкова бързо, че една щура пролетна авантюра ще се превърне в нещо много повече.