Биляна Дол и футболистът Валери Божинов се сдобриха, стана ясно от техни коментари в социалните мрежи. Биляна публикува кадър в Instagram, на който позира с огромна кутия, пълна с шоколадови изделия.

Божинов, пък за изненада на почитателите им, коментира снимката със сърчица, както правеше по-рано. "Да, събрахме се с Биляна", лаконичен бе Валери, пише TrafficNews.bg

Припомняме, че преди месец Биляна публикува емоционална изповед с която накара последователите й да занемеят след откровенията й. "Аз и Валери вече не сме заедно. За съжаление, нашето общо пътуване приключи, което за мнозина изглеждаше като сън. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях с него, когато падаше и когато се връщаше на върха, дори в Китай бях до него. Но очевидно и това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни от това. Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговите болни инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена.

Пожелавам му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя безусловно като Биляна Дол. Край!", написа тогава Биляна.