Представете си бавно да се унасяте в сън докато чувате само разбиващите се океански вълни и вятъра. А най-хубавото е, че водата е точно под вас, тъй като лежите на специално проектирано „легло“ във водата. Може да ви звучи като далечна мечта, но това всъщност е напълно постижимо. И то на цена не само за най-богатите.

Инфлуенсъри от цял свят обожават това място и това не е случайно. Къде другаде можете да си направите такива страхотни снимки – как спите в легло на мрежа над океана, а над вас е само морето. А ако хванете изгрева или залеза, още по-добре.

Затова и все повече заинтригувани от уникалната оферта се стичат към Grand Park Kodhipparu. Курортът се намира на Малдивите и разполага със 120 вили, всяка с частен басейн и мрежа. Точно като тези от снимките.

Инстаграм звезди разкриват подробно в снимки как изглежда това уникално преживяване – да спиш, ядеш или просто да позираш за снимки на съоръжението над водата.

И ако си мислите, че този лукс могат да си позволят само най-богатите, грешите. Цената за нощувка не е ниска, но си струва предвид изживяването.

Нощувките в Grand Park Kodhipparu започват от 406 долара. До там се стига след 20-минутно пътуване с лодка от столицата на Малдивите. Предлагат се и много допълнителни екскурзии в района.