44-годишен баща на момиче преспа в шуменския арест, след като публично бил няколко шамара на тийнейджър, с когото дъщеря му имала бегло познанство. Случката се разиграла на ул. "Август Попов" към 17:30 в сряда.

Компания от квартални тийнейджъри била на лафче на улицата, когато към младежите се приближил мъж. Отишъл при едно от момчетата и го подканил да го последва. Завел го на закътано място до една от кооперациите и го ошамарил. Според потърпевшия мъжът му ударил няколко шамара и няколко пъти го ритнал.

По думите на жертвата няколко дни по-рано, при същата компания, отишли две момичета, едното от които било дъщерята на бияча, девойка на 14-ина години. Тя си поискала цигара и 16-годишният младеж и дал. Явно това стигнало до бащата. Той пък решил да накаже тоя, който съблазнява невинната му дъщеря с тютюн и да направи разследване дали баткото не е някакъв пласьор на цигари с добавки.

Пред полицията мъжът отричал да е бил тийнейджърът, но срещу думите му са показанията и на останалите момчета от тайфата. Освен, че е бил задържан за 24 часа в полицията, срещу 44-годишния К. П. е образувано и досъдебно производство за едро хулиганство.