Човешкото желание притежава силна енергия и е мощна движеща сила във всичко, дори когато става дума за най-невероятни неща. Стига само да го поиска! А творческите натури, надарени с търпение и фантазия, са в състояние да сътворят истински чудеса. 

Точно тези думи важат с пълна сила за героите на днешната ни история - Джоли и Джъстин от Нова Зеландия. Двамата се срещат по време на едно от вълнуващите си пътувания. Възможността да вдишаш аромата на друга страна, да изучиш културата й и да се потопиш в атмосферата й е като да изживееш няколко живота. Пътуванията дават крила, вдъхновяват и обогатява вътрешния свят на всеки човек.

Да се ​​откажеш от нови приключения е много трудно. А Джоли и Джъстин не можели да се примирят с идеята, че някой ден ще трябва да водят заседнал начин на живот. Те обичали да пътуват толкова много, че когато се родил синът им, решили да си направят къща на колела. С общи усилия, стъпка по стъпка, двамата превърнали живота си в приказка и си направили вълшебен замък от стар камион.  

Приказното им жилище е невероятно компактно, модерно и функционално. Всеки детайл в него е измислен до най-малката подробности: плъзгащи се врати, панорамни прозорци на втория етаж и чекмеджета из цялата къща, които спестяват място.

 

А в прекрасните кули от двете страни на замъка им се крият тоалетната и банята. 

Къщата им на колела разполага с всичко необходимо за комфортен живот с малко дете.

Джоли се занимава с акробатика и специално за нея на покрива Джъстин направил площадка, на която да спортува, да си почине в хамака и дори да вземете душ, гледайки към небето.

Уникалният им камион функционира на 100% и щастливото семейство може да тръгне на път по всяко време, без да се налага да напуска дома си.  Просторен, топъл, уютен и удивителен дом за невероятни хора!

Не чакайте да стане чудо, направете го сами, както тази млада двойка!