Юлия Бергман и София Хагенлев от Стокхолм били неразделни от 6-годишни. Сега момичетата са на 20, но с времето дружбата им станала още по-силна. 

Така стигнали до момент, в който момичетата решили, че могат да са още по-близки. 

Юлия и София прекарвали цялото си време заедно. Първата им работа, след като се събудили, била да се потърсят по телефона. И двете не харесвали външността си, затова на 14 години се записали на фитнес и там тренирали заедно. Но дори и това им било недостатъчно, затова приятелките решили да станат... сестри. 

В началото приятелките тръгнали по по-лекия път - започнали да се обличат еднакво, но и това не им стигало. Затова София и Юлия си сложили филъри на лицето - на устните, скулите и челюстта. Едва тогава на улицата хората започнали да ги приемат за сестри, а те искали именно това. 

Щастието на момичетата било помрачено от реакцията на техните близки. Семействата на Юлия и София не одобрили дори ходенето на фитнес, смятайки, че това е мъжка работа. 
Когато двете си сложили и хиалурон, нещата съвсем излезли от контрол. 

"Ние решихме, че просто искаме да изглеждаме по-женствени и не се срамувае от това, което сме направили, твърдят момичетата.