Това момче може да си позволи дори това, което много възрастни не могат да си позволят. Той имал късмета да се роди в богато семейство и има всичко, за което може само да мечтаете. Собствени тигри, самолет, луксозни коли, яхта и много други.

Рашид Белхас е на 17 години, той живее в Дубай. Рашид плува в пари от детството си и може да си позволи всичко, което поиска. И всичко това, защото е син на строителен магнат, чието състояние в момента надхвърля 2 милиарда долара.

Рашид има акаунт в инстаграм и канал в YouTube, където споделя моменти от луксозния си живот. Инстаграмът на момчето има половин милион последователи.

Той е колекционер на ексклузивни маратонки, в колекцията му има повече от сто.И естествено е облечен само в луксозни марки, като най-много обича LV.

Частни самолети и скъпи коли, екзотични животни (в къщата на момчето има истински частен зоопарк) и световни знаменитости могат да се видят на снимките на този тинейджър.

Рашид твърди, че не тича след знаменитостите, те амите го търсят. Затова той често е принуден да отказва на звездите, тъй като няма време за тях и като цяло всичко това било "много уморително".

Той води комуникацията с тях пред секретаря си. В семейния зоопарк има живи лъвове, тигри, леопарди, маймуни и мечки. Рашид казва, че много известни личности мечтаят да дойдат за посещение и да видят неговата "ферма".

Майката на момчето е убедена, че той знае цената на парите и не ги харчи безмислено.Дори цената на произволно счупен телевизор се приспада от джобните му пари.

Рашид се радва на живота и мечтае да отвори най-големия магазин за обувки в страната.