Рап сензацията Диона се появи в студиото на "COOL..T" с нова ексцентрична визия - преобразена като амазонка. Разбира се, визията е част от най-новия й видеоклип, който тя снима в деня на гостуването си в предаването. Специално за "COOL..T" Диона напуска снимачната площадка и разказва любопитни подробности около видеоклипа, който съвсем скоро очакваме да излезе.

А иначе родената в Бяла Слатина и израснала в Койнаре рап изпълнителка разказа за пътя си от малкия град до това да покорява сцените в цяла България. За 4 години от това сама да записва фрийстайл селфи видеа, Диона стигна до първите места в класациите и нейните песни са хитове сред тийнейджърите.

Тя често пуска видеа в социалните мрежи, участва и в онлайн сериал.

Последната й песен с участието на фолк изпълнителя Галин се очерта като летен хит. За три седмици парчето има над 1 милион гледания в "Ютюб". А според Диона в България няма вече разделение на стиловете и тя смята, че стилът е един - балкански.

В момента е на вълна експериментиране и не желае да се ограничава в едностилова музика. До края на годината се надява първият й самостоятелен албум да е готов, а до тогава няма време за почивка.

Диона е във връзка с модела Жоро Петков, с който са заедно от около една година.