25-годишната американка Жасмин Тридевил, която по паспорт се води Алиша Еслер, носеше изкуствена трета гърда в продължение на пет години, най-накрая реши да си имплантира истинска, пише Daily Star.

Тя придоби популярност в интернет през 2014 г., когато нейната тригърда снимка стана „вирусна“ и придоби огромна популярност, възхваляваща Жасмин. Момичето не скри, че е решила да предприеме такава неочаквана стъпка единствено заради славата.

Нейната измама, естествено, не продължи дълго. Отначало много хирурзи твърдяха, че е просто невъзможно да се шият цели трети гърди, а след това един остроумен немски журналист реши да „просветли“ тройното очарование на момичето с термовизионна камера, което показва, че това е само фалшификат и в него няма топлинни тъкани.

Но дори и това не попречи на Жасмин да намери многобройните си почитатели, които с радост попълниха армията си от абонати в социалните мрежи.

След шест години на такъв живот момичето обяви, че най-накрая е намерила специалист, който да може да й зашие истинска трета гърда между двете съществуващи. Според плана, в рамките на няколко седмици лекарят ще разшири тъканта на гърдите й, докато има достатъчно място за имплантиране на млечната жлеза там. 

Вярно е, че финансови пречки възникнаха между Жасмин и нейната мечта, така че тя призова феновете си да помогнат да съберат необходимите 70 хиляди долара. Също така лекарят казал, че няма да докосва гърдите на момичето без справка от психиатър относно нейния здрав разум.