Моето лично желание е Добруджа да се пребори за първото място и искрено се надявам, че това ще се случи. Това заяви председателят на Управителния съвет на клуба Валентин Василев. "Като знам колко амбициозен е треньорът Светослав Петров, няма как да очаквам нещо друго", добави той.

Президентът на клуба обаче няма да поставя първото място като цел пред наставника. "Важното е да направим боеспособен отбор, а резултатите сами ще дойдат", смята Валентин Василев.

"Постарахме се да съберем футболисти с опит и млади, амбициозни момчета, с които да направим един хубав отбор, който в бъдеще да жъне успехи", заяви президентът на Добруджа. Той изрази удовлетвореност от факта, че в състава се завръщат много местни футболисти, които искат отново да защитават цветовете на Добруджа.

"Всичко необходимо за старта на подготовката е подсигурено, като средствата са осигурени от членовете на Управителния съвет. Водят се преговори с нови спонсори. Ще поискаме среща и с кмета Йордан Йорданов, ще помолим и него за съдействие", добави Валентин Василев.

Той призове "жълто-зелените" фенове да бъдат на стадиона и да продължават със същия хъс да поддържат отбора, за да може с общи усилия той да се завърне там, където му е мястото.

"dobrudjabg"