Отборът на Левски излиза срещу германския Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен) в третата си проверка на лагера в Австрия. Наставникът Петър Хубчев ще даде шанс за изява на голяма част от младите играчи, които да се докажат срещу новака в четвърта дивизия на Германия. Титуляр за първи път обаче ще бъде и новият плеймейкър Франко Мазурек. Десетката на Левски и Янис Каргас ще бъдат единствените чужденци в стартовите 11. Аржентинецът не е готов физически, но трябва да наваксва изоставянето от своите колеги, като получава шанс за повече изява. Двубоят ще се играе в град Йенбах, където "сините" се подготвят, и започва в 18:00 часа българско време. Както е известно, столичани допуснаха две поражения в първите си две проверки това лято. 26-кратните шампиони на България отстъпиха с 0:1 на лидера във втора дивизия на Бразилия Ред Бул Брагантино, а след това паднаха също с 0:1 от шампиона на Русия Зенит (Санкт Петербург). Утре във Фюген срещу първенеца на Швейцария Йънг Бойс пък е последната контролна среща на българите преди старта на сезона в Лига Европа. Именно срещу швейцарците се очаква Левски да излезе със състав, който е най-близък до титулярния.

Срещу амбицирания новак в четвърта дивизия на Германия на вратата ще бъде Николай Михайлов, докато се очаква Ивайло Найденов, Деян Иванов, Ясин Каргас и Томислав Папазов да са бранители. Мартин Райнов и Илия Юруков пък ще са опорните халфове, докато Станислав Иванов, Мартин Д.Петков и Франко Мазурек ще действат зад Илия Димитров. Това показва, че цели осем играчи, които са продукт на синята школа, ще бъдат титуляри. Единствено Райнов от българите в състава, който е левскар от дете, не е бил част от детско-юношеската школа на Леввски.

Вероятен състав на Левски:
Николай Михайлов, Ивайло Найденов, Деян Иванов, Ясин Каргас, Томислав Папазов, Мартин Райнов, Илия Юруков, Станислав Иванов, Мартин Д.Петков, Франко Мазурек, Илия Димитров