Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе изключително доволен от спечелената Купа на България от “Смърфовете”. “Черно-белите” победиха с 1:0 вечния враг Ботев (Пловдив). По този начин Локо си осигури участие в Лига Европа и босът заяви, че и там ще покаже добри игри.

“Тази победа дойде след една редовна наша игра и много сериозно отношение на финала на момчетата. Те се надъхаха повече, отколкото аз ги надъхах преди мача. Заслугата е тяхна. Аз съм бил винаги локомотивец - от четири години правя всичко на Локомотив. Аз бях тук, когато разбрах, че феновете имат проблем по пътя и веднага се намесих. Този мач в Пловдив щеше да има още по-добра атмосфера. Такъв празник не се е случвал скоро на български стадион. Оттук нататък Локомотивът въври към Европа. Ще имаме добри успехи и там”, заяви Крушарски.

“Аз обещания не поемам, а правя това, което мога и го върша що-годе перфектно. Всеки си има собствено мнение, малко ли бяха критиките. Човек трябва да е над нещата, да приема негативите и да се радва на позитивите. Момчетата казаха, че премиите не ги интересуват, а какво ще им да аз, това вече е мое решение”, допълни босът.