Старши-треньорът на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев не скри оптимизма си преди началото на новия сезон в Югоизточната Трета лига. "Акулите" започнаха подготовка с 23 футболисти, като уредиха и седем контроли в следващия повече от месец. Тинката изрази увереност, че неговият отбор ще се представи далеч по-добре в сравнение с миналия сезон.

"Очаквам много по-добър сезон за нашия отбор от предишния. Все пак през миналата година се адаптирахме на това ниво, след като тимът влезе след три години в регионалните групи. Относно селекцията, искам да подчертая, че както казва клишето: тя е отворен процес и в нашия отбор винаги има място за добри футболисти", коментира Радостин Кишишев.

"Групата през новия сезон ще бъде с 19 отбора, което означава повече мачове. Само се надявам, че всички отбори ще бъдат конкурентоспособни, ще станат здрави мачове и няма да има отказали се. Защото така се получи миналата година, че последните ни два домакински мача не се състояха заради неявили се противници. И това е лошо за нашите фенове", допълни бившият национал.

Киш добави, че паралелно с подготовката на първия отбор върви и организацията около честването на 100-годишнината на клуба. Участниците в юбилейния мач ще бъдат обявени седмица или малко преди това, а самата среща за момента е планирана на 4-и август, разкри още бившият футболист на Чарлтън, Брайтън и Лестър.