Левски е проявявал интерес към португалеца Лисандро Семедо, съобщава noticiasao-minuto. Бързоногото иберийско крило няма да акостира на "Герена", тъй като "сините" са били изпреварени за подписа му от елитния гръцки отбор ОФИ Крит. 

Футболист е на 23 години и е собственост на холандския Фортуна Ситард. През миналия сезон Семедо има 28 мача и 3 гола в Ередивизие, а сега ще играе под наем в Ираклион.

Преди това футболистът с корени от Кабо Верде, който е минал през школите на Спортинг (Лисабон) и Рединг, но е добре познат в Гърция и Кипър, защото е играл за АЕЗ Закакику и Аполон Лимасол. От сезон 2017/18 е част от Фортуна Ситард, където първо е под наем, а след това е бил купен.

Левски усилено търси подкрепления в офанзивен план. До момента през лятото "сините" привлякоха вратаря Милан Миятович, гръцкия защитник Янис Каргас, аржентинския халф Франко Мазурек и нападателя Дени Алар.

Със сигурност през следващите дни от "Герена" ще обявят привличането на един или двама нови играчи. За Левски се спрягат талантите на Септември Здравко Димитров и Асен Чандъров, но може да се касае и за други попълнения.