Отборът на Черноморец Бургас) започна подготовка с 23 футболисти, като има още двама нови, а и са добавени две контроли в календара за лятна подготовка, обяви старши-треньорът на "акулите" Радостин Кишишев пред БТА. Така проверките стават седем, колкото искаше наставникът от самото начало.

Новите попълнения пък стават шест. С отбора тренират и четири момчета от юношите (старша възраст), както и трима на проби. Последният напускащ е халфът Христо Лемперов, който вече премина в Поморие.

Последните две нови попълнения, които вече се включиха и в подготовката на отбора, са нападателят Трайо Грозев, който идва от Созопол, както и Любомир Божинов от Нефтохимик. Останалите четирима бяха известни и преди това: вратарят Мартин Теменлиев, защитниците Венцислав Славов и Нуретин Пюскюлю и халфът Стойко Иванов.

Пълният календар на контролите изглежда така: на 6-и юли с Поморие, на 10-и юли с Несебър, на 14-и юли с Лудогорец-2, на 17-и с Карнобат, три дни по-късно има проверка с Миньор (Раднево). Последните два мача са на 24-и и 27-и юли срещу Розова долина (Казанлък) и Загорец (Нова Загора). Първенството на Югоизточната Трета лига тази година ще се проведе с 19 отбора и започва на 3-и август.

Снимка: "KotaSport"