Преднамерено, тенденциозно, дръзко и цинично ,медии изцяло контролирани от депутатът от ДПС - Делян Пеевски ме атакуват, контролирано преди да изляза от затвора в Белене.

Това заяви Венцислав Ангелов с писмо до Dunavmost относно публикация 'Наркобос на война със Слави" на България Днес от 06.06.2019 г. 

Ето какво пише г-н Ангелов (публикуваме писмото без редакторска намеса):

"- Първо не съм наркобос, защото никога не съм бил. На нито едно ниво в МВР няма и нито един ред за това, ще съм организирам или разпространявал наркотици на територията на страната, Нито един...!!!

- Второ, разпространява се инфо от много стара моя публикация, за която пиша, че Бойко Методиев Борисов е заделил умопомрачителните 2 МИЛИАРДА ЕВРО България да се превърне в Президентска Република и също така отбелязвам в нея, че Слави Трифонов е част от този план...Война не съм му обявявал на Трифонов, защото няма за какво да го правя...Той не се занимава с политика..!!

 - Четвърто: Не съм осъден за трафик на наркотици, а който има уши да слуша, който може да чете да чете. Осъден съм на последна инстанция - ВКС на 3,6 месеца лишаване от свобода по чл.356а НПК - приготовление за престъпление по чл. 354а НПК, предложение 3 и 4, държане  с цел разпространение на високо наркотично вещество, във връзка с чл. 20 ал. 2 НПК  - участник и чл. 26 НПК. Никога не съм имал обвинение за трафик на наркотично вещество от 4, 2 кг от Лима Перу до Мадрид, Испания. Трафика ми е прешит гигантската пропагандна машина на политическата хунта и върхушка, с цел обезличаване и елиминиране от политическата система...!!!

- Пето, публикации от затвора в Белене не съм правил, защото там няма как да имаш телефон, тъй като е забранена вещ...!! Постът който вие цитирате е написан от съпругата ми Зорница, продиктуван от мен от публичният телефон на затвора в Белене .

- Шесто: Аз съм осъден под оказан безпрецедентен политически натиск, оказан над Първо Отделение на ВКС, натиск оказан от политиците - Цветан Цветанов и Делян Пеевски ,с дейното съгласие на Министър Председателя на Република България - Бойко Методиев Борисов и главно действащо лице , председателя на ВКС - Лозан Панов...!!!

Всяка една медия, която публикува лъжи и клевети за мен и ме нарича НАРКОБОС и НАРКОТРАФИКАНТ  ще бъде осъдена като клеветническа такава...!! 

БТВ, НОВА ТВ , БНТ и всички останали ще бъдат изпънати на банките в съда по дела за клевета, заведени от мен...!!!

Главна Прокуратура също ще бъде осъдена за клевети изречен по мой адрес, Окръжният Прокурор на Русе също, всичко предстои да се случи..!!"