На 25 юни 2019 година в конферентната зала на хотел „Космополитън“ се проведе третото събитие от цикъла „Вечери за наивници“ със заглавие „Дигиталният човек“.

Клуб „Мечтание“ и „Градоред“ имаха удоволствието да поканят и представят гост-лекторите Георги Къдрев и Бойко Яръмов.

Какво българската ИТ индустрия дава на света и как се класираш като една от най-добрите софтуерни компании, струваща милиони – разказаха нашите гости.

Георги Къдрев сподели, че нещата, на които се наслаждаваме не са се появили от само себе си, някой вече ги е създал и не трябва да ги приемаме като даденост. Той сподели още, че желае да предаде опита си на другите и всеки споделен опит е пътешествие и интензивно изживяване на още един живот.

Бойко Яръмов от своя страна допълни колегата си давайки съвети и с опита си с допуснатите грешки - красотата в наивността е, че се подсигуряваш никога повече да не повториш една и съща грешка, след като си я допуснал.  

Вечери за наивници е поредица от събития, която се осъществява по проект “Знание и растеж” на фондация “Русе – град на свободния дух” и фондация “Еконт”. Всеки месец русенската публика ще има възможност да присъства на отворена лекция, разкриваща историите на изявените в конкретни направления личности и да чуе тяхната формула за успех. След предприемачеството и журналистиката, организаторите представиха “Дигиталният човек”.