Влюбен заряза гаджето си на шамандурата на плажа в Бургас, морски страж я спаси

Инцидентът е станал преди броени дни в района на Бункера, на плажа в Бургас

Спасител видял, че момичето маха за помощ, хвърлил се в морето и я извадил невредима

Влюбена двойка- момче и момиче са влезли да се къпят в морето, но щом стигнали шамандурата, „кавалерът“ зарязал половинката си и се върнал на брега. Не е ясно дали са се скарали или той просто не е очаквал, че момичето ще се затрудни с връщането обратно само и ще започне да се дави, твърди вестник Труд.

Спасител видял, че момичето маха за помощ, хвърлил се в морето и я извадил невредима. Инцидентът е станал преди броени дни в района на Бункера, на плажа в Бургас.

В момента флагът е зелен, морето е тихо и спокойно. Температурата на морската вода е 25- 27 градуса. Плажът вече е пълен, но летовниците да не забравят, че официално всички вишки със спасители ще заработят от 1- ви юли, предупредиха морски стражи.

Засега мъртво вълнение няма, за разлика от миналата година, когато се появи още в началото на сезона. По принцип то се появява около Илинден и в началото на август, но в последните лета, заради климатичните промени, връхлиташе внезапно по всяко време. Този факт също не трябва да се забравя, коментират спасителите.

 


В категории: Бургас