Валери Симеонов: Премиерът да обясни за удара по демокрацията, от това зависи коалицията!

Ще искаме обяснение за всички тези хаотични и рискови действия, които се предприемат от премиера, каза Валери Симеонов. Той приема намаляването на партийната субсидия е опит за ликвидиране на многопартийната демокрация


 Предложението за партийна субсидия от един лев е опит за ликвидиране на всички малки партии, каза лидерът на НФСБ

Настоявам за спешен Коалиционен съвет след завръщането на премиера Бойко Борисов в България, на който да обясни за всички хаотични и рискови действия, които той предприема и за опита да се ликвидира тотално многопартийната демокрация с предложението за намаляване на субсидията на 1 лев за глас. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов. 
ГЕРБ пред очите на цялото общество влезе в коалиране с ДПС, подчерта той и сподели, че не може да приеме извиненията на премиера за това, че не е обсъдил предложението си за партийните субсидии с коалиционните партньори. 
„Ще искаме обяснение за всички тези хаотични и рискови действия, които се предприемат от премиера и от партията, която той представлява. От това ще зависи дали ще продължи да съществува тази коалиция, защото всички сме се подписали под едни общи приоритети“, подчерта Симеонов. 
Очаквайте продължение! 
 


В категории: Политика