Топ имитаторът на България Стефан Илчев идва в Бургас, за да чете мръсни приказки в Летния театър

С него в това различно литературно четене ще се впуснат Димитър Калбуров, Любен Дилов син, Башар Рахал и много други известни имена


На 15 юни любимецът от „Като две капки вода” ще чете секси разказ пред бургазлии

Най-добрият имитатор за 2019 година и победител в шоуто „Като две капки вода” Стефан Илчев се завръща в родния Бургас, за да чете мръсни приказки на сцената на Летния театър. На 15 юни, събота, от 20 часа ще чуете най-интересните секси разкази, произнесени от устата на известни и обичани актьори, журналисти, писатели и морския диамант Стефан Илчев.

Заедно с него на сцената ще се качат Камен Воденичаров, Димитър Калбуров, Мая Бежанска, Пламен Манасиев, Ирра, Бойко Кръстанов, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов-син и Башар Рахал, а водещи на забавната вечер ще са Мария Силвестър и самата Гери Турийска.

След невероятните въплъщения в шоуто за имитации, сега ще видим Стефан в едно ново амплоа. Той ще чете морски разказ, по текст на Мила Михова, но това няма да е просто литературно четене, това ще е споделяне на история от мръсна пощенска кутия. Очаквайте незабравими реплики, които ще породят у вас неистов екстаз и смях до скъсване.

Тази вечер пък Стефан Илчев ще бъде специален гост на концерта на Мария Илиева в Бургас.


В категории: Лайфстайл