Ръководството на НУМСИ „П.Владигеров”: Ученичката с черни прашки в Bedroom не е наша

Това момиче посочи имената си и къде учи в социалните мрежи след откриването на култовата дискотека


Бургаското училище се приема за елитарно в града и от там излязоха с остра реакция срещу самозванката

Директорът на Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров” в Бургас Златина Пантелеева се обади в редакцията на Флагман.БГ по повод замесването на името му в пошла случка. Снощи Флагман.БГ публикува снимки от откриването на сезона в култовата дискотека Bedroom в Слънчев бряг, които са разпространени в социалните мрежи. Снимките са на момиче, което посочва двете си имена и се представя като доскорошна ученичка на пловдивското музикално училище, която обаче през последната учебна година се е преместила да учи в аналогичното учебно заведение в Бургас.

Ученичка от Музикалното в Бургас показа черни прашки в "Бедрум" и стана медиен герой

Тя се е снимала, щедро показвайки дори и интимни части от тялото си – почти по прашки, тъй като роклята й е нещо между мрежа и воал. Днес в канцеларията на бургаското музикално училище е извършена подробна справка за състава на учениците, но такова момиче – като имена и антропология – там липсва.

От ръководството на НУМСИ „П.Владигеров” настояват да се знае, че не биха допуснали подобно повдение на техни възпитаници, които са пример за по-голямата част от възпитаниците на средните училища в града.
 


В категории: Лайфстайл