Луната помага на Водолея да си сбъдне мечтата, а Телецът да не губи време за спорове!

Водолеят да не бъде толкова взискателен към себе си и да не си налага твърде високи цели, пише астрологът в своя хороскоп


Хороскоп за деня – 13 юни 2019, четвъртък

Овенът да мисли за това, което иска да постигне, а звездите ще го подкрепят! Може да се реализира онова, което отдавна е замислил или да започне нещо ново, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.
 
Телецът да не губи време за празни приказки и дълги спорове! Ако действа по свой собствен начин, скоро ще стане ясно на всички, че е избрал правилният път.

Близнаците може да сключат печеливши сделки или да се споразумеят за дългосрочно сътрудничество.

Ракът по-добре да е търпелив и ако е възможно да избягва риска – да избере доказани и надеждни методи!

Лъвът колкото повече активност проявява, толкова по-добри резултати ще постигне. Важните въпроси трябва да бъдат обсъдени в неформална обстановка!

Девата да прояви твърдост и упоритост! Благодарение на тези качества ще постигне отлични резултати.

Денят започва добре за представителите на Везни. Ще имат достатъчно време за всичко, което са планували, ако не позволяват на никого да ги отклони от важните въпроси.

Ако Скорпионът е решителен и постоянен, нови перспективи ще се отворят пред него. 

Стрелецът да опита да избегне претоварване в следобедните часове! Не е желателно да общува с хора, които го критикуват или просто казват неприятни неща. 

За Козирога първата половина на деня ще бъде много по-успешна и приятна. За пътуванията е много благоприятно, особено за романтичните.

Водолеят да не бъде толкова взискателен към себе си и да не си налага твърде високи цели! Луната може да сбъдне мечтата му.

За Риби новите начала от една страна ще изискват сериозна работа и усилия, а от друга - те ще донесат значителни печалби и ще засилят професионалните позиции.

25-ят слънчев ден е време на Истината и за защита на децата. Препоръчва се през тези 24 часа да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните, пише Ивелина Пенчева в своя слънчев хороскоп.

„Това е ден за изплащане на всякакви дългове. Може да помагате на нуждаещите се. Бъдете мили и състрадателни с околните! Денят е подходящ за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на отношенията“, съветва астрологът.

„Това е ден за даване и получаване на прошка. Подходящо за съпружески отношения и любов. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии. Добре е родителите да прекарат 25-ят слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните молбите и желанията им! Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги! В този ден човек може да стигне до истинския си Учител“, добавя Ивелина Пенчева.

„Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич! Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не се сърдете на никого! Не убивайте животни, даже насекоми! Не трябва да изричате лъжи. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване. Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята“, предупреждава астрологът.

„Месото днес е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло. Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво! Подходящо е за носене розов аметист“, съветва Ивелина Пенчева.

„Обърнете внимание само на конкретните сънища! Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи“, добавя астрологът.
 


В категории: Хороскоп