Близнаците на изпитание, Вселената дарява на Стрелеца сили, а на Козирога – успех в любовта

Слънцето и Уран са в неблагоприятна комбинация с Нептун. Стрелецът да не спира колелото на съдбата, защото сега то работи за него!


Хороскоп за деня – петък, 26 април

Овенът да не бърза с вземането на решения, а внимателно да проучи всички аспекти, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Телецът да се довери на инстинктите си и ако има необходимост да се откаже от нещо, да го направи! 

Близнаците може да попаднат на изпитание и животът да им предложи важни и печеливши решения.

Ракът като изпълни сърцето си с безкористна любов, проявявайки малко щедрост, ще увеличи благоприятния период в живота си.

Лъвът трябва да се научи да се отнася с уважение към тайните на другите.

Девата не трябва безразсъдно да се доверява на всичко, което вижда и чува.

Везните да не се опитват да налагат гледната си точка над другите!

Скорпионите сами рискуват да попаднат под влиянието на други хора и да бъдат използвани.

Вселената дарява със сила Стрелеца. Да не се опитва да спира колелото на съдбата!

Козирог ще има успех в любовта и в разрешаването на конфликти. Предстои му да преодолява пречки. 

Неочакван обрат на съдбата може да подскаже на Водолея правилното решение, от което се нуждае

Рибите да отложат важните решения, внимателно да анализират ситуацията и подготвят пътя за по-нататъшно, оптимално развитие на събитията!

7-ят слънчев ден пък е време за Просветление, Преображение. Това е денят на Светия Дух и „живата вода”. Той е най-добрият за любов, зачатие на детенце и за творчески начинания, 
пише в слънчевия хороскоп за днес астрологът.

„Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Както и предният ден, така и сега можете да получите помощ от предците си. Мъжете могат да се помолят за изцеление и здраве. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден“, добавя астрологът.

„Много подходящо е за творческа любов, за зачатие на детенце и въобще за любовно съединение. Но всичко трябва да се прави на светло, с отворени очи и никаква тъмнота. Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания“, предупреждава тя.

„Може да си пийнете алкохол в този ден, но не се отпускайте! Горещата вода в този ден е целебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго! Който има грехове, по-добре да не рискува. Има опасност да се изгори с парата“, добавя тя.
„Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя! Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия. Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки, например козметика за жените“, съветва астрологът.

„Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото! Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието“, добавя тя.

„Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри“, обяснява Ивелина Пенчева.
 


В категории: Астро