Близнаците да не оправят чужди грешки, а Скорпионът да не се доверява на никого!

Близнаците да бъдат благоразумни, пише астрологът в своя хороскоп


Хороскоп за деня – 18 юни 2019, вторник

Овенът пръска любов и чар навсякъде около себе си. Може да действа със замах, но внимателно и добре обмислено, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

За Телеца времето е подходящо за укрепване на позицията на работното място и в бизнес средата, за решаване на финансови въпроси.

Близнаците да бъдат благоразумни! Да не се захващат да оправят чуждите грешки! Няма да намерят истинска признателност. 

Ракът да контролира собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. 

Лъвът да помни, че излишъците сега са нежелани, мотото на деня е умереност. Да се наслади на днешния ден и храната, но да си знае мярката!

Девите стават по-чувствителни, страстни и раними. Да не се извисяват в мечтите си особено високо, защото после ще им е трудно да се върнат в реалността!

За Везните днешният ден ще донесе на много свободни представители на знака късмет в сърдечните дела.

Скорпионът днес да поддържа добри отношения с всички хора, без изключение! В същото време не трябва да се доверявате напълно на никого.

Ако е възможно, Стрелецът да отказва отговорните мероприятия и да се въздържа от всякакви инициативи, които могат да имат последствия.

Физическото натоварване ще спомогне на Козирога да се освободи ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи ще му се отразят много добре.

Малко вероятно е за Водолея денят да бъде белязан от някои изключителни успехи или значителен напредък в делата му, но като цяло ще бъде доволен от това как се развиват събитията.

Рибите ще имат усещането, че околните не винаги ги разбират. Всички решения относно финансите трябва да се вземат самостоятелно и без бързане.

30 -ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това е време на Божията благодат и на победа над времето. Тотем на деня е Жар птицата, символ на водачество и учителство. Препоръчва се в последния ден на слънчевия месец да се отдаде почитание на Учителя и Ученето, пише Ивелина Пенчева в своя слънчев хороскоп. Появява се радостно вдъхновение, добавя тя.

„Това е време за завършване на старите дела и сериозни избори. Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно. Подходящо за важни мероприятия, за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да сте повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите“, съветва астрологът.

„Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, сияние. Благоприятен е огънят в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън.

Не се препоръчват излишни разговори, активни дела, домашна работа - почистване, пране. Да не се пътува на дълги разстояния. Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо“, предупреждава тя.

„Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Агресията е недопустима под никакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения“, съветва астрологът.

„Необходимо е да се яде студена храна: мляко, млечни продукти, хляб. Подходящо е за начало на гладуване“, добавя тя.
„Това е денят на белия цвят, затова хармонични ще бъдат всички цветове в дрехите, освен черният. Носете бижута със златист авантюрин и розов турмалин“, съветва астрологът. 
 


В категории: Хороскоп