79-годишен зад волана на смазания автомобил на АМ "Тракия"

Това е автомобилът-ковчег, погребал двойка от Пловдив. Не е изключено колата да е технически неизправна
Тема в развитие
79-годишен зад волана на смазания автомобил на АМ "Тракия"Стана ясно кои са загиналите при жестокото ПТП на магистралатаПърви снимки от зловещата катастрофа на АМ Тракия, отнела два човешки животаЗатвориха АМ „Тракия” заради тежката катастрофа със загинали

Катастрофата отне живота на възрастна двойка от Пловдив

79-годишен шофьор е бил зад волана на смазания автомобил на АМ "Тракия", съобщиха току-що от ОД на МВР в Бургас.

От полицията потвърдиха първоначалната информация на Флагман.бг, че в пловдивското дайхатсу, което е най-тежко пострадало при катастрофата на аутобана, са пътували възрастна двойка от Пловдив. 

Пенсионерът е издъхнал на място, съпругата му - на 76 години също е починала. Телата им преди минути бяха откарани с трупната линейка към моргата в Бургас.

Все още се уточнява причината за катастрофата, но огледите досега сочат, че става въпрос за висока скорост и неспазена дистанция.

Червеното дайхатсу се е забило в Хонда със софийска регистрация, която не е толкова тежко пострадала, а водачът се е разминал само с уплаха.

Водачът на софийския автомобил твърди, че не е намалил рязко скоростта, останал шокиран, след като другият автомобил се забил в него. 

Водачът на Хондата се е разминал само с уплаха. Твърди, че не е намалял рязко скоростта 

Секунди след тази катастрофа, шокирани от гледката са катастрофирали и други два автомобила. За щастие при тях щетите са изцяло материални. 

 


В категории: Животът