Световната хранителна верига "Subway" затваря врати в България. Причината за решението е делото срещу собственика на "ТАД Груп" - Иван Тодоров, който е и представител на световната верига за България. Той обаче е обвиняем за хакерската атака срещу НАП, която стана преди около два месеца.

До момента местата за бързото хранене са наполовина затворени у нас, като са оставени само тези в моловете в София, но и там персоналът се готви да излезе на трудовата борса.

От компанията заявиха, че причината за затварянето на веригата у нас е проблем с управлението.

В същото време американската централа на прословутите сандвичи вече е започнала издирването на нов представител за България, който да менажира бъдещите им ресторанти на родна почва.

В момента американският сандвич гигант е решил да закрепи положението с дотация за все още съществуващите места, въпреки проблеми с доставките на храните и с разрешителните от българските власти, предвид ареста на шефа на "ТАД груп".

Наемите също се плащат отвъд Океана, а франчайзът е спрян, въпреки обявлението на сайта на българския клон, че все още се търсят търговци, които да започнат собствен бизнес с марката, съобщи "Стандарт".

Съдът решава съдбата на шефа на "ТАД груп"

Шефът на "Тад Груп" остава в ареста! Спецсъдът отказа да го освободи