Уникални обяви за продажба привличат вниманието на потребителите в родното интернет пространство.

В един от най-големите сайтове за електронна търговия, се продава… положителен тест за бременност.

"Може да се ползва за много цели, повечето користни", допълва обявата потребителката, горда собственичка на теста.

Разбира се потребител на мига е оставил коментар под обявата: "Това не е обикновен тест. Това е опасно оръжие".

А в графата "Спортни стоки и фенски артикули" е поставена обява: "Менструална чашка Лола от санитарен силикон, размери М и S".

Друга, не по-малка и леко стъписваща обява, пък съобщава, че още от сега можете да се снабдите с… ковчези на едро и на сметка.

"Продавам 10 брой ковчези, здрави и от хубаво дърво. Не се продават на парче, само заедно. Подходящи са за тъщи и свекърви", допълва с доза чувство за хумор майстор дърводелецът, който ги изработва.

Напълно в духа на тази обява е и следващата, която идва от Стара Загора: "Подарявам безплатно пръст и земна маса, в село Кирилово".

Сред уникалните вещи, предмет на търговия в сайтовете, са още: кларинет без мундщук, ръководство за боравене с ръчен руски гранатомет, уред за измерване на подкожни мазнини и костюм за зомби.

Наред с тези доста странни предмети, в интернет макар и доста рядко, се търгуват и истински ценни предмети, чието място е в някой аукцион.

В един от тези сайтове се продават четири стола в стил "Луи XIV", купени от аукцион във Франция. Цената им е 901 лв. Със сходно съдържание е и обявата за продажба на Комплект мека мебел в стил "Луи XV", състояща се от диван и три броя кресла за 2000 лв.

Източник: "Монитор"