Огромен интерес предизвиква новият жилищен комплекс в район „Южен” от инвеститора PIMK Build. За кратко време са продадени близо 20 апартамента на зелено, а повечето от новите собственици от години живеят в района. Те обичат квартала си, като луксозното изпълнение, достъпните цени и проектът ги привлича да закупят жилище именно в него.

Седмият проект на PIMK Build  се отличава с прекрасна локацията. Жилищният комплекс ще се намира непосредствено до Първо РУ  - близо до хипермаркетите  „Лидл” и “Кауфланд”. Това е самото сърце на Кючук Париж. Обичайно там има огромен проблем с тесните жилища и липсата на паркоместа. В новият жилищен комплекс това е решено! Освен простор, са осигурени 110% паркоместа. Това позволява поне на 10% от новите обитатели да паркират безпроблемно втория си автомобил.

Мястото е  изключително комуникативно – близо до болници, хипермаркети, районното кметство и заведения. Центърът на Пловдив пък се намира на не повече от 15 минути от комплекса.

Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Около жилищния комплекс ще се облагороди, като ще се направи зелен пояс, като инвеститорът ще изгради и детска площадка.

Цените на зелено са до 590 евро на квадратен метър.

Припомняме, че инвеститорите изграждат 6 жилищни комплекса. Един в район „Северен”  и пет в най-зеления район на Пловдив – „Западен”.  

Първа копка на новата жилищна перла на Пловдив, предлага простор и лукс край Гребната база