Пловдивската туристическа агенция „Анатравел” работи нормално и годишно обслужва около 5000 туристи. Това заявиха от дружеството за Glas.bg след появила се информация за заличаване на фирмата „Анатравел” 88, което се свързва с известната туристическа агенция.

От там поясниха, че „Анатравел” 88 ЕООД не е собственост на групата от 5 години насам. Към момента "Ана Травел" продължава да упражнява дейност без да има каквато и да е опасност за клиентите на дружеството. По темата разговаряме с управителя на „Анатравел 888” ООД Венцислав Даскалов.

-Появи се информация, че фирма “АНАТРАВЕЛ” 88 ЕООД е със заличен лиценз. Свързана ли е по някакъв начин с Вас?

- Това юридическо лице няма общо с нас. Нашата фирма е с наименование Анатравел 888 ООД с Удостоверение за регистрация издадено от Министерство на туризма под номер РК - 01-7701. Тази информация е достъпна за всички наши клиенти, както в офисите на фирмата ни, така и на официалния ни сайт.

В Националния Туристически Регистъро също може да бъде направена проверка:

-Появи се информация, че фирма “АНАТРАВЕЛ” 88 ЕООД е със заличен лиценз. Свързана ли е по някакъв начин с Вас?

- Абсолютно няма място за притеснение относно нашата дейност. Ние сме ТО, който е на пазара над 20 години, всяка година обслужваме над 5000 туристи, спечели ли сме доверието на нашите клиенти, благодарение на всеотдайността на целия ни екип и ще продължим да го направим и за напред. Всяка година се развиваме и се стараем да добавяме нови дестинации в нашия каталог, за да може лоялните ни и дългогодишни клиенти да се връщат при нас. 

-Има ли място за притеснение относно дейността на туроператора?

-Всички поети ангажименти към нашите клиенти са изпълнени, а тези, които предстоят, ще бъдат изпълнени с внимание и лично отношение, така както се стараем да подхождаме към всеки турист.

-Има ли място за притеснение относно дейността на туроператора?

-След създалата се суматоха покрай Корона вируса, за сега най-търсена дестинация си остава Дубай, първо защото е изключително подходящо място за зимния сезон и второ, защото към момента няма официално регистриран случай в конкретното Емирство. Като цяло вярваме, че нещата ще се стабилизират в общ план в най-скоро време и тази тревога ще отмине. На нас българите ни харесва да пътуваме и да опознаваме различни дестинации.

-От колко години сте на пазара?

-Офисът ни на улица Преслав 23 в град Пловдив е от близо 25 години, а този в София на улица Тодор Каблешков бл. 114 е от 8 години.