Ива Кусерова се нуждае от помощ за осъществяване на бъбречна трансплантация в клиника в Истанбул. Необходимата сума е 25 000 евро, отделно трябват и средства за съпътсващи разходи, за които семейството й няма възможност.

"Казвам се Ива и съм на 43 години. До скоро животът ми беше нормално протичащ между работа, деца и семейство. Ходех на работа, гледах прекрасните си дечица и като всеки човек мечтаех. Мечтаех за нормални неща. Мечтаех за повече време, което да прекарам със семейството си, за разходки, за повече срещи с приятели, да гледам как растат децата ми.

Искам да ги виждам как се учат, как се превръщат в прекрасни млади жени и създават семейства.

Мечтаех за по-добър живот. Но изведнъж, неочаквана и неканена, нахлу бъбречната недостатъчност. И животът придоби друг смисъл... Мечтите изглеждаха невъзможни!

Няма да забравя деня в който разбрах присъдата си, трябваше да започна веднага хемодиализа. Не знаех какво ме очаква, как ще се справям и как ще продължавам да живея. Започнаха трудни дни на диализа, след които се чувствах меко казано зле. Чувствах се непълноценна за себе си, за семейството и децата си. Светът край мен се срина, черните мисли нахлуха в главата ми. Не спях нито денем, нито нощем...

Сега има лъч светлина, която се появи в живота ми. Свързах се клиника Gaziosmanpasa в Истанбул. От там получих оферта за трансплантация на бъбрек на стойност 25 000 евро. Отделно ще имам съпътстващи разходи по заминаването. Сумата е непосилна за семейството ми. Имам нужда от помощта на всички вас, за да живея".

Всеки може да помогне на Ива на следните дарителски сметки:

ОБЩИНСКА БАНКА АД

EUR - IBAN: BG72SOMB91301438520701
      BIC: SOMBBGSF
BGN - IBAN: BG63SOMB91301038520702
      BIC: SOMBBGSF

ИВА НИКОЛАЕВА КУСЕРОВА