28 жрици на любовта бяха арестувани снощи при поредния полицейски „лов“ на проститутки в Банско.

Полицаите  обърнаха „внимание“ на почти всички нощни клубове в зимната столица на Балканите, за които има сигнали, че в тях се предлага платена любов. Вниманието на разследващите беше насочено и към сутеньорите. През целия вчерашен неделен ден задържаните бяха разпитвани от органите на реда.  

Припомняме, че преди няколко вечери, униформени и данъчни изненадващо инспектираха  нощен клуб „Афродита“. Заминаха си с трима- собственикът на бара, израелски турист и момиче, наето като танцьорка, като ги настаниха в арестантски клетки. До задържането се е стигна, след като проверяващите се натъкнали на стая зад бара, в която се предполага, че се предлага платена любов. Влизайки вътре, полиция и данъчни заварили израелския турист и 24-годишната българка, които се отдавали на ласки. Жената била наета като танцьорка в бара. От ОД на МВР на този етап няма официална информация за случая.

През 2018 година при спецакция  криминалистите от Благоевград и Банско провериха известния стриптийз бар “Мулен Руж” и отново се стигна до арести. Задържани бяха няколко момичета и клиентите им англичани, както и собственикът Димо Д., с прякор Флорината, който е съдържател и на нощни клубове по Черноморието. И тогава при акцията бяха открити и наркотици.