15 януари - ден за купони в Пловдив! След големия купон в рибен ресторант, който беше прекратен от полицията, а 50 души бяха глобени за неспазване на противоепидемичните мерки, сега танцьорка по сутиен, диджей и гости на друг пловдивски ресторант - Малката Марица, се озоваха в районното управление на МВР, разбра Glas.bg.

12 души го отнесоха след купона с танцьорки в Пловдив СНИМКИ

 

В Рибарника хората се бяха събрали, за да празнуват рождения ден на собственика на ресторанта, а специален гост на партито беше култовият певец Милко Калайдживев. След нахлуването на полиция в заведението купонджиите останаха недоволни и започнаха да обиждат, крещят и нападат униформените.

На другия край на града в района на Панаира, в ресторант "Малката Марица", полицаите пък прекратиха парти с танцьорка. На кадрите се вижда, че ресторантът е осветен буквално като дискотека. При проверката една от танцьорките се опита да избяга, но... полицаите я върнаха. 

Всички участници в купона са отведени в 3-то РУ в Пловдив, научи Glas.bg. Засега няма информация някой от тях да е изразил недоволството си по особен начин...

Очаквайте подробности!

Умопомрачителен купон се вихри в пловдивски ресторант. Милко Калайджиев забавлява гостите! ВИДЕО

Собственикът и 50-те купонджии в Рибарника отнесоха глоби