Шофьорка на кола с врачанска регистрация вчера помете 10 колчета на бул. "Президент Линкълн", жк. Овча купел 2. Само можем да гадаем по каква точно причина жената зад волана не е успяла да види доста внушителните колчета и да мине не през едно, а през цели 10 от тях.

Ето какво разказа софиянка, живееща наблизо и успяла да щракне колата на водачката:

"Чу се (от 9-ия етаж) само звук и рррррр... след което излязох на балкона да видя какво се случва. Дамата излезе от колата, поогледа се, обади се на някого (явно той й е казал да се изпари от там) и тя си тръгна. Интеркулерът й остана на пътя. Тя се изпари за 2 минути."

Сега остана да погадаем: пияна или друсана е била шофьорката от Враца. Или си е цъкала в телефона. Или нещо друго е отвлякло вниманието й? Може би полицията ще разбере. Въпреки че от снимката не личи номерът на колата, вероятно има начин да се разбере - на светофара с Околовръстното има камера, твърдят живеещи в района. Случката е от 11:04 сутринта в събота, а друга софиянка твърди, че е видяла такава кола с номер ВР до 41 блок - счупена отпред и отдолу, някъде към 11:40. 

Всъщност е цяло чудо, че няма жертви. Ако на тротоара, който според очевидката на инцидента е изграден преди месец-два, имаше хора, вероятно щеше да стане огромна трагедия...

 Снимки: Facebook