Тази тангента я направиха за улеснение, а те се избиват на нея. Не, не, на нас скоростни пътища не ни трябват. Само кърски.

Така потребител на групата Забелязано в София коментира случилото се преди минути на Северната скоростна тангента в София. След като по-рано днес почти на същото място се запали кола и изгоря напълно, сега тежка катастрофа затруднява движението. на пътя има смачкан до неузнаваемост микробус, който е превозвал месо.

Стоката е разпръсната в голям периметър около возилото, има и блъснати стълбове. Все още не е ясно какво е състоянието на  шофьора, но ако се съди по картината от снимките, които се появиха в социалната мрежа, едва ли е безобидно. Няма данни и колко още хора са пострадали освен него.

Причината за инцидента се изяснява.

На мястото се е образувала огромна тапа. Заради катастрофата движението в района на разклона за Кубратово в посока ж.к. "Люлин" временно се осъществява в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на "Пътна полиция", призоваха от АПИ.