Изненада! Това е може би най-точната дума, която характеризира това, което се е разиграло днес в бургаския жилищен квартал „Възраждане”.

Разтревожена жена подала сигнал на 112, че приятелят й не е отишъл на работа и не си вдигал телефона. Пожарникари и полицаи веднага се отправили към дома на мъжа, намиращ се на ул. „Княз Борис I”. Тъй като никой не отговарял на чукането, униформените се наложило да разрежат с флекс металната врата, за да влязат в жилището. Всички мислели, че на човека му е прилошало или е припаднал.

Обаче... това, което видели, направо ги хвърлило в шок! Иван наистина бил на легло, но не защото е зле, съобщава Флагман.бг.
Бургазлията задоволявал плътските си нужди с друга жена. Настоящата му приятелка направо подивяла от гледката и последвал огромен скандал.

Огорчена от видяното тя събрала част от вещите на натрапницата и ги хвърлила през прозореца. Измамникът се разминал само с викове и обвинения.

След като станало ясно, че никой от тримата в апартамента не е застрашен, полицаите и пожарникарите напуснали мястото на драмата. Съседи твърдят, че униформените трудно сдържали смеха си, докато си тръгвали от спешното повикване.

Съседи коментираха, че митничарят доста често прекалявал с алкохол. Почти всяка вечер различна жена посещавала апартамента му и куриозната сцена днес изобщо не ги учудва.