Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска от Бегово, остава в ареста. Това реши преди малко Районен съд Пловдив.

Рекордно гледане на мярката направиха днес магистратите, съобщи Блиц. Делото започна в 14 часа. Любомир Петров беше докаран в съда с белезници. Там дойдоха баща му и брат му. По искане на адвоката на обвиняемия заседанието беше закрито за медии заради данни за личния живот на 21-годишната Красимира и на доскорошния й любим Любомир. В съда стана ясно, че 20-годишният мъж е с основно образование. 



Припомняме, в дома си в Бегово мъртва беше намерена Красимира - арендаторка на над 2000 декара земя и майка на две деца-едното на 2 месеца, другото на 2 години. Сигналът за зловещата находка подал Любомир, с когото Красимира се разделила преди седмица и когото изгонила от дома си. Той казал на разпита в полицията, че е намерил майката на децата си мъртва.

Защо се гръмна Краси? От скръб по родителите си или след скандал с мъжа си?



Констатирали при огледа, че Красимира се е застреляла в сърцето с въздушна пушка. Първоначално беше съобщено, че се е самоубила, още повече, че големият пръст на единия крак на момичето бил син.

Това в повечето случаи при подобни самоубийства означава, че е натиснала спусъка с пръста на крака. Приятелите на момичето обаче не повярваха на тази версия. Краси не е била в депресия, дни преди това е била на море, после се е срещала с роднини, с които е споделила планове за разширяване на бизнеса си.

Била е много амбицирана да увеличи и доразвие наследството, което родителите й оставили, преди да починат. Имала работници на полето, отглеждала над 2000 декара рози, слънчоглед и другите насаждения.

Любомир обаче ходел и само викал по работниците. После се прибирал и лягал да спи. Не искал да работи, харчел безумни пари за супер скъпи коли, часовници и сума ти излишни неща. Красимира споделяла с леля си, че е притеснена, че той ще пропилее всичко, оставено от баща й, и ще изпадват в мизерия.

Бащата и всички близки и приятели не одобрявали връзката, казвали, че той  е с нея за пари. Когато Красимира го изгонила, майката на Любомир я заплашила, че ще я унищожи, ако не прибере сина й обратно. Момичето споделило с леля си, че най-после се е отърсило от заблудата и е готово да започне сама да се оправя в живота в името на децата си.

Дни след трагедията шефът на местната полиция в Хисаря Пламен Арабски и колегите му отново привикали на разпит Любомир.
Там той направил самопризнания, че е убил без да иска Красимира. Двамата се скарали, той я заплашил, че ще я гръмне. Тя взела пушката и я насочила към гърдите си.

Сборичкали се, Любомир неволно натиснал спусъка. Не искал да я убива. Прокуратурата му повдигна обвинение за убийство, извършено неумишлено.

Обрат! 21-годишната Краси е убита!



Всички роднини на Красимира обаче са убедени, че зверството е планирано и умишлено. Те питат, ако е било неволно, защо Любомир е крил седмица от полицията за извършеното, защо е бил син пръстът на крака на момичето, според тях означава, че той е притискал пръста към спусъка, за да посинее и да прикрие следите си.

Вече е категорично ясно кой е убиецът на 21-годишната Краси! Призна си



Трагедията буди много въпроси и догадки, които всички очакват да бъдат разплетени. Най-вече заради сирачетата, които един ден ще искат да знаят защо с останали без майка, казват опечалените.

Любови, лекарства… Краси се гръмнала в гърдите с крак на спусъка!?