Задържаната жена за побоя над семейство във Видин, разказва версията си. Мярката ѝ беше променена на домашен арест, а останалите трима арестувани остават за постоянно зад решетките.

Инцидентът се случва в светлата част на деня на централно място във Видин. Четирима души нападат семейството, докато то държи двете си деца на ръце. Бащата е бит с бухалки, които по-късно полицията намира при нападателите.

„Боят продължи около 4-5 минути. Цялата ми глава беше надута. Гърбът ми е в синини”, обясни пострадалият Владимир Скорчев.

„Аз изпратих моя син да ми купи лекарства. Той е спрял автомобила си, а Владимир е отворил вратата и го е ударил без нищо. Аз отидох като майка, заедно с мъжа ми, за да проверим защо детето ми е било набито”, разказа Валерия Валериева.

Според версията на обвиняемата мъжът, за когото се твърди, че е бит, не е бил с дете на ръце. „Детето беше в колата и той го свали долу нарочно”, допълни тя.

Пъроначално Валериева обясни, че не знае откъде са се появили бухалките. „Не сме били с бухалки. Те са били в колата ни. Взех ги, когато видях, че мъжът ми е повален долу на земята. Племенникът ми по случайност минава и вижда как сме бити”, описа ситуацията обвиняемата.

Каза, че тя и семейството ѝ не са отишли там, за да се бият. „Посред бял ден? Има и камери. Отидох като майка да попитам как може синът ми да яде бой. Иначе, да, в колата ми има бухалки. Ходя с тях, защото се плаша, а не се бия. Аз не мога да го бия, а той е пребил мъжа ми като куче”, допълни Валерия.

„Не съм отишла да нападам. Бях там като майка, която пита защо синът ѝ е ял бой”, заключи жената.

След побоя над семейство, четирима са задържани