Един детски рожден ден в Асеновград ще се запомни освен с безгрижното веселие на децата и с мръсотия, застоял въздух, мухи и... разрязана торта, преди да се духнат свещичките. Както се казва, повече от 3 в 1. За неприятната случка разказа майка, присъствала на купона в кафе Каризма в града. Публикуваме целия й разказ, без редакторска намеса, както и част от многобройните коментари под поста й в социалните мрежи. 

Смятам че е редно да се коментират както хубавите така и не чак толкоз хубавите нещица в нашия град. Длъжна съм да информирам съгражданите си за това какво биха могли да очакват в кафе КАРИЗМА на кв. ЗАПАД, а и поради липса на възможност за комуникация и лично отправяне на недоволството от обслужването към управителя.

Това е мнение на всички присъстващи родители на тържеството което организирахме по повод завършване на нашите деца на 4 клас.

1. Вчера при влизането ми в заведението / в затвореното помещение/ изпаднах меко казано в ужас и потрес от стелещата се мръсотия / под мръсотия разбирайте не само спукани балони, а видимо замърсени под и повърхности. Изключително задушно и непроветрено помещение. Личи си че измиване въобще е нямало, камо ли да говорим за дезинфекция.

Помолих сервитьорката да ми донесе метла и лопатка за да почистя, Да , тя донесе и явно се засрами или вникна в казаното и реши тя да почисти. Измете точно 2-3 кв.м. Мръсотията си остана. Явно момичето е и сервитьорка и барманка и чистачка. Едва смогваше и вън и вътре.

2. Както на всяко събитие кулминацията завършва с разрязване на торта, ние също си бяхме осигурили такавя, НО какво се получи. Когато поискахме тортата си тя беше представена във вид на пастички. Служителите решили да я разрежат !!!!!!!! Не успяхме нито да я видим цяла, нищо.....

Всички останахме в потрес. Безмълвни. Милите сервитьорки " те мислили "...

Не ходете там. Обслужване нулево! Хигиена нулева!