До какво ли не води изолацията заради коронавируса.

Както много хора по света, Пинк спазва препоръките на властите и остава вкъщи по време на пандемията от коронавирус. Заедно със семейството си изпълнителката търси начини да се забавлява по време на социалната изолация, но понякога нещата излизат извън контрол.

Тъй като много от салоните за красота са затворени, хората по света трябва да прибегнат до други начини, за да се грижат за визията си. Въпреки че известните знаменитости имат повече привилегии от обикновените хора, те също са засегнати от тези мерки и са ограничили ходенето до личните си фризьори.

Затова Пинк признава, че се е превърнала в свой коафьор докато е затворена вкъщи. Дотук добре. Проблемът обаче се появява, когато се смесят алкохол и желанието за подстрижка. Във видео, публикувано в профила на изпълнителката, тя твърди, че понякога ѝ идват „брилянтни“ идеи, когато пийне малко повече.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Quarantine diaries

Публикация, споделена от P!NK (@pink) на

„Мисля си, че мога да се подстригвам сама и не смятам, че трябва да плащам толкова пари на други хора, които да го правят вместо мен“, казва звездата на своите фенове. След това тя показва, че от двете страни на главата е обръснала косата си. За щастие, Пинк не е обръснала цялата си глава, но призна, че това може да се случи съвсем скоро, пише tialoto.bg.

Изпълнителката постоянно споделя какво прави по време на социалната изолация. Наскоро тя публикува видео, на което се вижда как тренира лицеви опори, а върху нея лежи едно от децата ѝ. „Днес тренирах с тежест от 18 кг“, написа тя.  

Въпреки че признава социалната изолация за истинско изпитание, Пинк призовава своите последователи да бъдат #ОтговорниВкъщи и да спазват разпоредбите на местните власти.