Шофьор откри изчезналия Ивелин Узунов от смолянското село Смилян. Минчо Качаманов, който превозва безалкохолни напитки, е видял движещ се силует по пътя от Чокманово към Смилян и е разпознал издирвания младеж, съобщи шефът на ловната дружинка в Смилян, Сафидин Чикуртев. Здравословното му състояние е добро, потвърди директорът на смолянската полиция ст. комисар Николай Димов.

Отново издирват Ивелин. Преди 3 години изчезна за 10 дни, а сега?

Младият мъж е напуснал дома си в събота сутринта. От тогава нямаше връзка с него и не се е прибирал. След получаване на сигнал от близките на момчето в понеделник, бяха организирани издирвателни действия, в които участват около 10 служители на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС – Смилян, доброволци и близки на младия мъж., предава "24 часа".

Ивелин Узунов изчезва и бива търсен многократно. Преди три години през м. май бе издирван 10 дни от стотици хора. Намерен бе от смолянския пожарникар Васил Вълчев.

Същата година през м. октомври отново бе обявен за издирване по молба на близките му. Младежът изчезвал внезапно още, но е бил намиран от роднините му бързо и не се се налагало намеса на полиция.