Няма милост. Понеделник в 8 часа сменяме зам.-министър Красимир Живков. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди инспекцията изграждането на обхода за Поморие преди минути.

"С екоминистъра Емил Димитров сме се разбрали в понеделник да имам предложение от него за нов зам.-министър с ресор отпадъци. Няма милост за никого. Ако си мисли, че ще има компромис, защото се познаваме.", коментира още премиерът.

Зам.-министър Живков и бизнесмените Бобокови застават пред спецсъда днес!

"Всеки може да си напише списък и да го сложи в касата. И аз мога да си напиша един. Това заяви в Бургаско премиерът Бойко Борисов във връзка със списъка с имена на известни личности, сред които и убити, който прокуратурата откри в хода на разследването на аферата с боклука.  Списъци не коментирам, аз строя", отбеляза още той.

„Това, че Меркел и Макрон са се отказали от срещата за Г-7 не е добър знак. Разбрах, че и Тръмп е отказал. Изобщо не е добър тон за песен“, коментира Борисов.

Утре съм поканил президентът на Сърбия Вучич да дойде в България, каза още Борисов.

Двамата ще проведат двустранна среща, а след това ще инспектират по въздух напредъка по изграждането на АМ „Европа“ и „Балкански поток“. Двата проекта са от изключително значение за инфраструктурното и енергийното сътрудничеството както между България и Сърбия, така също за региона и Европа.

Очаквайте подробности!

НА ЖИВО: Бойко Борисов с инспекция на морето