Здравейте! Нашият приятел, Стоян Танев, е изчезнал безследно преди 2 седмици. Въпреки че вече е съобщено на полицията, се обръщам към вас с молба, ако го забележете или знаете нещо да се свържете с мен на телефон 0885156341. Стоян е на 20 години, висок 175, около 65 кг. Последно е видян в гр. Казанлък. 

Този апел отправи във Facebook приятел на момчето от Казанлък. Постът му е споделен и от други негови приятели, които са силно разтревожени, че вече 2 седмици не могат да се свържат със Стоян. От коментарите под поста обаче разбрахме, че в цялата драма се крие и нещо доста по-сериозно. Приятелка на момчето открито обвини майката на Стоян, че е виновна за неговото изчезване:

"Побъркахте го, от вас бял ден не можа да види, хората плачат за родители, а той плаче от родители", написа момичето.

"Дори и да е така, не мисля, че е момента! Не съм запознат, както казах, но съм сигурен, че всеки родител обича детето си. Никой не избира родителите си и съм сигурен, че дори и госпожата в момента е притеснена и е на ръба на нервна криза. Просто се въздържайте, стига всичко да е наред, след това правете каквото решите за добре!", призовава друг потребител на мрежата.

"Не ми се коментира, остави го с една камара борчове и си тръгна", внася уточнение приятелка на Стоян.

 Очевидно, става дума за тежък семеен проблем между майката и сина. Сега момчето го няма. Силно се надяваме, че не му се е случило нещо непоправимо и скоро Стоян ще бъде при приятелите си. А те са силно загрижени за него.