Съседите на Жени Калканджиева пуснаха нови жалби срещу нея. Заснеха и клипове, от които ясно се чува силна музика и блъскане в ранните и късните часове на деня. Никой обаче от живеещите в кооперацията не е влизал в пряк контакт с миската, за да й направи забележка.
 
"Тормозът продължава ежедневно. От 6.00 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика", споделят съседи. Те отново са записали шума от апартамента на Калканджиева. Новите записи са предадени на полицията.
 
 
След няколко дни - на 25 юни, е делото срещу нея за дребно хулиганство заради бурната нощ навръх Гергьовден, за която Glas.bg ви разказа и която показа. Тогава екипът ни стана свидетел на това как Калканджиева нападна полицаи и съседи, а след това бе арестувана. Нека си припомним:
 
 
24 часа след ареста веднага бе насрочено дело в Районния съд в София. То обаче бе отложено и насрочено за 25 юни заради разпит на нови свидетели. В съда Калканджиева отрече да е буйствала и нападала съседи и полицаи.
 
Междувременно 90 процента от жителите на кооперацията, в която живее Жени Калканджиева, искат тя да се изнесе. Те са направили подписка още когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. Стефан Манов - Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева. Той не живее в кооперацията в кв." Бояна" вече втори месец. При него е и синът им. В апартамента в момента е само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията.
 
Очаквайте подробности!