Георги и Силвия са заедно от месец май 2018 година. "Още първия път, когато я видях, разбрах, че това е моето момиче, разказва развълнуваният младоженец".

По време на Коледните празници той й предлага да заживеят заедно, а на 2 февруари тази година иска официално ръката й от нейния баща. Още тогава Силвия казва на своя любим, че се надява сватбеният им ден да е по различен и да започнат съвместния си живот с добра кауза.

Така по време на подготовката за сватбата научават от братовчеда на булката - Николай, за случая на Георги Арнаудов и решават да му помогнат. В поканите за тържеството те молят своите гости вместо да им подаряват букети да дарят сумата, отделена за цветя, за благотворителната кампания.

„Дори и най-красивото цвете след седмица би изсъхнало и затова е по-добре тези пари да отидат за момче, което има нужда“, споделят младоженците.

Общинският лидер на ВМРО Георги Коприщенов, който вече е и общински съветник, и любимата му Силвия Колчакова си казват заветното „Да“ на 9 ноември. Двамата млади пазарджиклии предприемат тази важна крачка в живота си и се вричат един на друг, започвайки своя съвместен живот с благородна кауза.

 

200 са гостите, които Георги и Силвия канят на своето сватбено тържество. Всички са възхитени от тяхната идея и никой не пропуска да пусне своето дарение в специалната дарителска кутия. Така те успяват да съберат сумата от 1360 лв. Парите вече са преведени по дарителската сметка на Георги Арнаудов.

 

"Сватбата ни бе изпълнена с цвят, пъстрота, усмивки и много положителни емоции, които искаме по някакъв начин да предадем на него, споделят младоженците. Важно е да се помага и да се дарява. Трябва да вярваме в доброто и да го правим", категорични са Силвия и Георги Коприщенови. Те се надяват повече млади двойки да последват примера им. Пожелават си да са много здрави, много щастливи и съвсем скоро къщата им да бъде огласена от бебешки плач.

 

А на Георги Арнаудов изпращат своята надежда и подкрепа и му пожелават много сили, за да оздравее. 19-годишното момче се нуждае от средства за лечение на Сарком на Юинг. Преди броени дни става ясно, че операция на тумора на тазобедрената кост във Франция не може да бъде извършена. В момента Георги Арнаудов отново е в болница за провеждане на седми курс на химиотерапия. Очаква се след това лечението му да продължи със скъпоструваща имунотерапия.

Дарения за терапията се събират в дарителски кутии, в банкова сметка и чрез PayPal.

Дарителска сметка в лева:

РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов
Гр. Пазарджик

PayPal: paypal.me/georgiarnudov
https://www.paypal.com/paypalme2/georgiarnudov