Вчера стана ясно, че известната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз е сътворила кърваво меле в родния си град Раковски. Днес пък се появиха шокиращи подробности за катастрофата, при която стана ясно, че има и пострадала жена.

 

 

 

Днес Каканашева реши да даде странен коментар за случилото се. Това тя направи чрез личния й Instagram профил. В социалната мрежа тя сподели следното (публикуваме думите й без редакторска намеса): Попринцип не убивам мухи, защото смятам, че отнемането на живота на каквото и да е същество е грях. Но съм почти убедена, че ако един ден убия муха, централната новина навсякъде ще бъде "Мегз унищожи застрашен вид".

 

 

 

Мегз изказа нейната версия за случилото се във видео, което бе над минута, а честите прекъсвания на кадъра подсказаха на всички, че видеото е минало през сериозна обработка преди да бъде споделено.

Ето какво споделя дизайнерката, причинила катастрофата в Раковски:

"Нямаше да коментирам темата, но просто писаниците са ужасни и няма как да не кажа нещо

Вижте, не е имало кърваво меле, не е имало ранени, пострадали. Няма жертви. Нали? 

Това е най-обикновено ПТП, което както на мене, така може да се случи и на някой от вас.

Това, че аз съм известна не означава, че изведнъж пак трябва да бъде изсипана върху мене цялата помия на света.

Другото, което е – не е вярно, че съм била в административно нарушение. Вярно е, факт е нали, че съм била без книжка, но аз съм си изтърпяла административното нарушение преди около шест месеца. Именно затова не съм задържана и случаят е третиран само като административно нарушение.

Вижте хора, това, че съм известна не е повод винаги най-малкото нещо, което направя да бъде третирано като най-голямото криминално престъпление.

Моля ви, наистина, бъдете малко по-толерантни. Защото и аз съм човек, и аз правя грешки. Просто когато аз направя грешки те се гледат с огромна лупа и винаги се преувеличават толкова много. Това е".