Зловеща история се е случила посред бял ден в руския град Одинцово. 30-годишната Ярослава отишла да поздрави своята 3-годишна дъщеричка за рождения й ден. Но празничният ден се превърна за майката в истински кошмар и завърши в травматологичното отделение на местната болница със сътресение на мозъка и многобройни рани...

С бащата на своето дете Ярослава се разделила преди година, но така и до ден днешен не успява да вземе детето при себе си. Не могат да й помогнат социалните, не помогнала и жалбата в съда. Затова младата майка се вижда с дъщеря си само тогава, когато й позволява бившият й мъж Александър. Така се случило и на 18 октомври.

„Донесох на дъщеричката ми подарък и исках да я заведа в близкото кафене, за да отпразнуваме рождения й ден. Слязохме на улицата, той качи детето в колата и затвори вратата. След това започна да ме заплашва и в един момент измъкна от чантата си електрическа машинка за подстригване и я размаха пред мен. Приближаваше все по-близо и по-близо до мен, аз отстъпвах, защото знаех на какво е способен. Изведнъж той ме удари силно и аз паднах на земята. Той седна върху мен, започна да ме бие с ръце и крака по лицето и гърдите, а след това взе машинката и обръсна половината ми глава. Натискът беше толкова силен, че ме наряза навсякъде. Опитвах се да се съпротивлявам, но нямах сили. През цялото време той повтаряше, че ще ме върне на мъжа ми на части”, разказа Ярослава пред kp.ru.

Всичко се случило на паркинга между автомобилите и никой нищо не видял. Виковете на младата жена обаче били чути от двойка, минаваща оттам, и млад мъж изтръгнал от ръцете на Александър Ярослава и й помогнал да стане. Извикали и Бърза помощ, жената през това време вече изгубила съзнание. По-късно в болницата лекарите констатирали закрита черепно-мозъчна травма, сътресение на мозъка, множество порезни рани, кръвонасядания…

Ярослава и Александър били съпрузи 8 години, последната от които била същински ад за жената. Търпението на жената се изчерпало миналия ноември, когато останалият без работа мъж я пребил жестоко, и тя избягала от него. Той обаче не й позволил да вземе детето и досега нищо не е в състояние да обърне нещата.

След половин година Ярослава срещнала достоен мъж, за когото се омъжила. Мислела, че на кошмарния й живот ще се сложи край и тя ще заживее нормално.

„Когато той разбра, че съм се омъжила, започна постоянно да ме заплашва, искаше 2 милиона, за да мога да се видя с дъщеря си. А полицията не реагира по никакъв начин”, разказва потресената майка.  

Ярослава сериозно се бои за здравето и живота си, но не иска да остави дъщеричката си дълго с Александър. Как ще приключи тази история, засега не е ясно…

Превод и редакция: Glas.bg