История като за сапунен сериал се разиграва във Варненско. В нея има отвличане, бременна млада жена, любов и заплахи...Ако съдим по коментарите в социалните мрежи де. Засега остава загадка каква точно е истината.

Божанка Фердинандова сигнализира в мрежата, че дъщеря й Анета е била отвлечена от младеж на име Янислав Димитров. По думите и момичето е обявено за общодържавно издирване и за последно е видяно на 21 януари.

"Обръщам се към всички с молба за помощ! Дъщеря ми Анета Атанасова на 17 години  от село Житница е в неизвестност от 21.01.2020. Отвлечена е от момчето на снимките Янислав Димитров! Последно е видяна на 21.01 в гр. Провадия. Пусната е за общодържавно издирване. Родителите на момчето се покриха след посещение от наша страна в дома им. Моля всеки, който има някаква информация или види дъщеря ми да се обади на 0896721858 или в най-близкото районно управление! Споделяйте, помогнете ми да намеря дъщеричката си!!", пише Божанка.

Въпросният младеж обаче отговаря спокойно на майката, като дори публикува снимка как е прегърнал Анета, която е с наедрял корем.

"Доказателство, че е бременна и не е отвлечена, двамата решихме и избягахме, защото се обичаме и сме готови да създадем едно прекрасно семейство", пише Янислав.

Това обаче ядосва още повече Божанка, която не вярва, че дъщеря й е бременна и никога няма да бъде негова.

"Не ми излизай с номера, че е бременна. Където и да се скриеш, ще те намеря, изрод. Тя няма да е твоя, запомни от мен. Много е лесно да й сложиш възглавница. Това са лъжи.", отговаря остро майката.

Впоследствие Янислав публикува снимки и от видеозона, което кара все повече хора да подкрепят младата двойка с коментари, упрекващи майката. Накрая Божанка пък изтри поста си, с който издирваше дъщеря си.