Майка на две деца направи разтърсваща изповед в социалните мрежи, след като загуби работата си и остана без пари.

След въведеното извънредно положение в страната Галина Чучукова е останала без работа. Тя е работела в сферата на развлекателния бизнес, който към момента е най-потърпевш от наложените мерки, разказва ботевградчанката във видео, което сподели във Facebook профила си.

Минути преди да заснеме видеото, жената е споделила в социалната мрежа, че смята да обръсне главата си, като е написала: „Понеже ми свърши шампоана и нямам пари за нов, се отказах от косата си“.

„С тази карантина не мога да работя, имам две деца, изпуках парите, които имах. Разчитам на комшиите и приятелите да ми донесат по едно хлебче“, споделя жената, изпаднала в безизходица.

„Продайте си колите, но аз нямам кола. Имам две деца, тия деца не се продават. Аз не съм ги създала, за да ги продам“, допълва Галина.

„Аз се отказах от косата си, много хора ще се откажат от живота си, ако продължаваме така“. За по-малко от ден видеото бе споделено над 4000 пъти и събра над 88 хиляди гледания.

През 2018 Галина Чучукова стана известна като майката на тогава бъдещата абитуриентка Зори, чиито порнографски снимки се появиха в социалните мрежи.

Лъснаха скандални порно СНИМКИ на Зори, заставяна от съученички да прави орален секс с момчета за пари, а в основата се оказа майка ѝ